
(per a quatre personas)
1 ou
1 sobre de crema de xampinyons
1 got de llet
all i julivert
350 grams de carn de vedella
350 grams de carn de porc picada 2 vegades
una mica de farina de galeta
1 llesca de pa remullada amb llet.
PER A LA PLATA DEL FORN
Vi ranci o jerez
1 cap d´alls
oli, 1 tires de cansalada salada
1 ampolla de crema de llet o llet.
PREPARACIO
En un recipient desfer la crema de champinyons amb la llet.
Afegir l´ou i treballar-ho be i afegir els ingredients.
En una plata d´anar al forn posar la cansalada.
I ja format un braç amb la carn posar-lo a sobra.
Posar també una mica d´oli, aigua, vi blanc, el cap d´alls.
Jan quasi al final afegir el vi ranci i crema de llet o llet.
Passar el suc per pasapures i tallar la carn freda.
4 comentarios:
lo encuentro muy bueno y tiene buena presentación.
Victoria
Els hi agrada molt als nens es pot menjar fred o calent i es fabulós per anar a fora
Els hi agrada molt als nens .Es pot menjar fred o calent i es ideal per anar de camping
És buniiiiiiiisssssssiiiiiimmmmmmm
Publicar un comentario