
8 rodanxes de lluç
1 Kg. de musclos
200 grm de pesols
1 got de vi blanc1/2 llimona
1 ceba
3 alls farina,
safra,oli, julivert i llorer
1 Kg. de musclos
200 grm de pesols
1 got de vi blanc1/2 llimona
1 ceba
3 alls farina,
safra,oli, julivert i llorer
ELABORACIO
ES REGAN ELS TALLS DE LLUÇ AMB UNA MICA DE LLIMONA.
EN UNA CASSOLA ESTOFA LA CEBA SENSA QUE AGAFI COLOR, S'AFAGEIS L'ALL,LA FARINA I EL VI BLANC
ES POSA EL LLUÇ A LA CASSOLA AMB ELS PESOLS, ELS MUSCLOS I UNA PICADA AMB L'ALL I EL JULIVERTES COU POC A POC TOT JUNT DURANT 10 m.EN UNA CASSOLA ESTOFA LA CEBA SENSA QUE AGAFI COLOR, S'AFAGEIS L'ALL,LA FARINA I EL VI BLANC
ES POT SERVIR AMB PATATES FREGIDES A DAUS
1 comentarios:
Mmmm que bo el luç, aquest plat surt molt bó, m'ha agradat molt!
Publicar un comentario