(para cuatro personas)
4 BOTIFARRES DOLCES
4 LLESQUES DE PA, TALLADES A TRIANGLES I TORRADES
2 POMES
1 PELA DE LLIMONA
1 CANONET DE CANYELLA
50 GR. DE SUCRE
ELABORACIÓ
Punxeu les botifarres i poseu-les en una paella al foc, quasi del tot cobertes d´aigua.
Afegiu la pela de llimona, la canyella i el sucre.
Dexeu-ho coure lentament fins que el liquid s´hagi reduit quasi del tot.
Aleshores sáfegeix la poma pelada i tallada a quarts i els triangles de pa torrat.
Dexeu-ho coura uns minuts, sempre a foc molt suau.
Al final de cocció, es forma un caramel.
Serviu de seguida el plat calent, per evitar que el caramel se solidifiqui.
2 comentarios:
Quina bona pinta!! A veure si algun dia d'aquests ho provo i us explico com ha quedat!
Se on molt bones i sobre tot a Girona solen fer-se molt
Publicar un comentario