Pages

sábado, 16 de enero de 2010

BOTIFARRA DOLÇA DE RATAFIA AMB POMA Y TORRADETES

INGREDIENTES
(para cuatro personas)
4 BOTIFARRES DOLCES
4 LLESQUES DE PA, TALLADES A TRIANGLES I TORRADES
2 POMES
1 PELA DE LLIMONA
1 CANONET DE CANYELLA
50 GR. DE SUCRE

ELABORACIÓ

Punxeu les botifarres i poseu-les en una paella al foc, quasi del tot cobertes d´aigua.
Afegiu la pela de llimona, la canyella i el sucre.
Dexeu-ho coure lentament fins que el liquid s´hagi reduit quasi del tot.
Aleshores sáfegeix la poma pelada i tallada a quarts i els triangles de pa torrat.
Dexeu-ho coura uns minuts, sempre a foc molt suau.
Al final de cocció, es forma un caramel.
Serviu de seguida el plat calent, per evitar que el caramel se solidifiqui.

2 comentarios:

Elisenda dijo...

Quina bona pinta!! A veure si algun dia d'aquests ho provo i us explico com ha quedat!

Rosa dijo...

Se on molt bones i sobre tot a Girona solen fer-se molt

Publicar un comentario