Pages

miércoles, 20 de enero de 2010

LLUÇ AMB PESOLS I MUSCLOS


    INGREDIENTS


    8 rodanxes de lluç
    1 Kg. de musclos
    200 grm de pesols
    1 got de vi blanc
    1/2 llimona
    1 ceba
    3 alls farina,
    safra,oli, julivert i llorer

    ELABORACIO

    S'OBREN ELS MUSCLOS AL VAPOR AMB UNA MICA DE VI BLANC I UNA FULLA DE LLORER, QUAN ESTIGUIN OBERTS ES RESERVEN.
    ES REGAN ELS TALLS DE LLUÇ AMB UNA MICA DE LLIMONA.
    EN UNA CASSOLA ESTOFA LA CEBA SENSA QUE AGAFI COLOR, S'AFAGEIS L'ALL,LA FARINA I EL VI BLANC
    ES POSA EL LLUÇ A LA CASSOLA AMB ELS PESOLS, ELS MUSCLOS I UNA PICADA AMB L'ALL I EL JULIVERTES COU POC A POC TOT JUNT DURANT 10 m.
    ES POT SERVIR AMB PATATES FREGIDES A DAUS

    1 comentarios:

    Carme dijo...

    Mmmm que bo el luç, aquest plat surt molt bó, m'ha agradat molt!

    Publicar un comentario